ideas  at  work

herrasmies palveluksessanne.

AATEOn ideoima PrivateSecin slogan = PrivateSecin brändin perusta: asiakaslähtöisyys.

PrivateSec -

Portsaristako herrasmies?

Projekti PrivateSec lähti käyntiin, kun uusi satakuntalainen portsariyritys etsi itselleen kotisivuja.

AATEO lähti innolla projektiin mukaan ja heti alkukonsultoinnin jälkeen oli selvää, että yrityksellä on uutta annettavaa alalle.

Projekti alkoi kattavalla markkinointisuunitelmalla, jonka avulla saatiin selkeä käsitys siitä, mitä kaikkea PrivateSec on.

 

PrivateSecillä oli selkeä halu tuottaa palvelua ennennäkemättömän asiakaslähtöisesti ja tästä halusta muodostui PrivateSecin brändin kivijalka. Tämän päälle lähdettiin rakentamaan brändiä, joka erottuu alalta, mutta viestii silti alalle tärkeitä arvoja.

Screenshot 2020-07-13 at 11.17.08.png
vippng.com-mac-laptop-png-672636.png
privatesecphone.png

AATEO suunnitteli ja rakensi PrivateSecille visuaalisesti alalta erottuvat kotisivut.

 

Tsekkaa sivut ja tutustu tarkemmin yritykseen: www.privatesec.fi

"Olemme saaneet AATEOlta paljon enemmän kuin odotimme. Perusteellisen markkinointisuunnitelman kautta AATEO löysi meille täysin uuden asiakassegmentin ja rakensi meille visuaalisuuden, joka todella viestii mitä yrityksenä olemme. Tulemme jatkossakin aina markkinoinin tarpeissa kääntymään AATEOn puoleen ja suosittelemme, että teet samoin."

-Samu Pietiläinen, COO of PrivateSec

#171942

1.

#00CFFB

2.

PrivateSecin päävärit toimivat myös yksinään visuaalisina pohjina vahvan fontin kanssa.

Waterfall

3.

Jylhä kalliomaisema tuo vahvaa kontrastia alalla tututtuun visuaalisuuteen.

Typografia:

PrivateSecin halu toteuttaa työtään alalla ennennäkemättömän asiakaslähtöisesti vaati tuekseen visuaalisuutta, joka viestii innokkuutta ja uusia tuulia, unohtamatta alan tärkeitä arvoja. 

 

PrivateSecin visuaalisessa kokonaisuudessa värivalikoimalla, grafiikalla ja kuvilla tähdätään innokkuuden viestimiseen. Typografian tehtävä on solmia se yhteen alan arvojen kanssa.

 

Pääfontiksi valittiin jykevä LULO clean, joka tuo luotettavuutta hieman leikkisän visuaalisuuden rinnalle.

abCDEfGHIJ

0123456789!?

PrivateSecin pääfontti on vahva Lulo Clean.

AaBbCcDdEe

012345678!?

Tekstifonttina on kontrastiksi siro Futura Light.

P1012097.jpeg

AATEO suunnitteli PrivateSecille someen brändiviestintä- ja rekrykampanjan, jolla rakennetaan pohjaa ja tukea brändille ja etsitään uusia herrasmiehiä asiakkaiden palvelemiseen.

 MISSIO

Rikkoa järjestyksenvalvonnan ja turvallisuusalan kylmä stigma tuomalla tyylikkyys, palveluhenkisyys ja asiakaslähtöisyys korostetusti takaisin

alan pariin.

 VISIO

Olla turvallisuusalan arvostettu ammattiosaaja, joka tunnetaan huippuunsa viritetystä asiakaslähtöisyydestä.

Palvelumuotoilu:

PrivateSecin projektia päästiin työstämään lähestulkoon tyhjältä pöydältä ja projektin kivijalkana toimi kattava markkinointisuunnitelma.

Markkinointisuunnitelma saatiin kasaan laajan haastattelun myötä ja yksi projektin parhaista löydöistä oli palveluiden tuotteistaminen.

Perinteisen portsarin lisäksi, alalla on paljon muuta mihin PrivateSec voi ajatuksen herrasmiehestä viedä.

 

PrivateSecille löydettiin kolme eri asiakassegmenttiä, joista jokaiselle tuotteisttiin palvelu; OVIMIES palvelu liikkeille ja ravintoloille, HOVIMESTARI palvelu yksityisten tai yritysten tilaisuuksiin, ja VALET palvelu yksityisille herrasmiesmäistä henkivartijaa etsiville ihmisille.

Palvelut esiteltyinä.

Waterfall

 OVIMIES

PIRVATESECSUITJACKET.png

Ulosheittäjä vai sisäänheittäjä?

Herrasmies ravintolasi ovelle valvomaan järjestystä ja toivottamaan asiakkaat tervetulleeksi? Tai kultakauppaasi turvaksesi?

OVIMIES ylläpitää järjestystä ja takaa turvallisuuden, mutta herrasmiehen tapaan. Tämä herrasmies kohtaa asiakkaan ja huomio kaikkien asianosaisten tarpeet.

OTA YHTEYTTÄ

 HOVIMESTARI

Palveluksessanne.

Häät? Synttärit? Avajaiset?

...Miten olisi oma hovimestari?

Mitä tahansa yksityistilaisuutta oletkin järjestämässä niin PrivateSecin HOVIMESTARI -palvelulla sinun ei tarvitse huolehtia turhista. Tämä herrasmies hoitaa kaiken aina narikkapalvelusta taksin soittoon asti, ja vielä ihmislähtöisesti ja tyylikkäästi.

OTA YHTEYTTÄ

 VAleT

Anything you need, sir.

Etsitkö Henkivartijaa? Tai kuskia joka osaa solmia kravaattinsa?

PrivateSecin VALET -palvelulla sinulla ei ole syytä pelkoon eikä huoleen. Palvelun ensisijaisen tarkoituksena on ennaltaehkäistä sekä estää mahdolliset henkeen ja terveyteen liittyvät uhkatekijät. Tämä herrasmies on täydellisesti palveluksessanne, mitä ikinä tarvitsetkin.

OTA YHTEYTTÄ
PRIVATESECVEKTORIogo.png

PrivateSecin päälogo pääväreineen.

käyntikorttipohjatakaasamu_copy.jpg

PrivateSecin käyntikortti.

PrivateSec on loistava esimerkki siitä, mitä kaikkea saadaan aikaan kun yritykselle selvitetään laaserintarkka fokus. Fokusta jalostamalla saadaan luotua pohja, visio ja suunnitelma brändille, joka on kiinnostava ja johon kuluttajat ja ennenkaikkea yritys itse, voivat molemmat uskoa.

Lisää tietoa tästä projektista saat olemalla yhteydessä meihin tai tutustumalla PrivateSecin kotisivuihin ja sosiaalisiin medioihin.

AATEOlogo_edited.png

ideas at work

Piditkö näkemästäsi?

Ota yhteyttä.

Alkukonsultoini aina veloituksetta.

+358 40 557 2515

©AATEO 2020