ideas  at  work

Ruskatalot

Ruskatalojen palveluyhdistys ry

AATEOn ideoima PrivateSecin slogan = PrivateSecin brändin perusta: asiakaslähtöisyys.

Ruskatalot -

Portsaristako herrasmies?

Projekti PrivateSec lähti käyntiin, kun uusi satakuntalainen portsariyritys etsi itselleen kotisivuja.

AATEO lähti innolla projektiin mukaan ja heti alkukonsultoinnin jälkeen oli selvää, että yrityksellä on uutta annettavaa alalle.

Projekti alkoi kattavalla markkinointisuunitelmalla, jonka avulla saatiin selkeä käsitys siitä, mitä kaikkea PrivateSec on.

 

PrivateSecillä oli selkeä halu tuottaa palvelua ennennäkemättömän asiakaslähtöisesti ja tästä halusta muodostui PrivateSecin brändin kivijalka. Tämän päälle lähdettiin rakentamaan brändiä, joka erottuu alalta, mutta viestii silti alalle tärkeitä arvoja.

Screenshot 2020-03-20 at 12.10.42.png
vippng.com-mac-laptop-png-672636.png
ruskatalotphone.png

AATEO suunnitteli ja rakensi PrivateSecille visuaalisesti alalta erottuvat kotisivut.

 

Tsekkaa sivut ja tutustu tarkemmin yritykseen: www.privatesec.fi

"AATEO kuunteli ja ymmärsi heti, mitä me kotisivuilta toivoimme. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen. Kotisivuprojektin jälkeen olemme tehneet yhteistyötä markkinoinnin, graafisen suunnittelun ja sosiaalisen median manageroinnin tiimoilta AATEOn kanssa. Yhteistyö on sujuvaa ja voimme suositella heitä lämpimästi!" 

-Samu Pietiläinen, COO of PrivateSec

Ruskahovi_046_edited_edited.jpg

PrivateSecin päävärit toimivat myös yksinään visuaalisina pohjina vahvan fontin kanssa.

Typografia:

PrivateSecin halu toteuttaa työtään alalla ennennäkemättömän asiakaslähtöisesti vaati tuekseen visuaalisuutta, joka viestii innokkuutta ja uusia tuulia, unohtamatta alan tärkeitä arvoja. 

 

PrivateSecin visuaalisessa kokonaisuudessa värivalikoimalla, grafiikalla ja kuvilla tähdätään innokkuuden viestimiseen. Typografian tehtävä on solmia se yhteen alan arvojen kanssa.

 

Pääfontiksi valittiin jykevä LULO clean, joka tuo luotettavuutta hieman leikkisän visuaalisuuden rinnalle.

abCDEfGHIJ

0123456789!?

PrivateSecin pääfontti on vahva Lulo Clean.

AaBbCcDdEe

012345678!?

Tekstifonttina on kontrastiksi siro Futura Light.

abCDEfGHIJ

0123456789!?

PrivateSecin pääfontti on vahva Lulo Clean.

rekry3.jpg

AATEO suunnitteli PrivateSecille someen brändiviestintä- ja rekrykampanjan, jolla rakennetaan pohjaa ja tukea brändille ja etsitään uusia herrasmiehiä asiakkaiden palvelemiseen.

Palvelumuotoilu:

PrivateSecin projektia päästiin työstämään lähestulkoon tyhjältä pöydältä ja projektin kivijalkana toimi kattava markkinointisuunnitelma.

Markkinointisuunnitelma saatiin kasaan laajan haastattelun myötä ja yksi projektin parhaista löydöistä oli palveluiden tuotteistaminen.

Perinteisen portsarin lisäksi, alalla on paljon muuta mihin PrivateSec voi ajatuksen herrasmiehestä viedä.

 

PrivateSecille löydettiin kolme eri asiakassegmenttiä, joista jokaiselle tuotteisttiin palvelu; OVIMIES palvelu liikkeille ja ravintoloille, HOVIMESTARI palvelu yksityisten tai yritysten tilaisuuksiin, ja VALET palvelu yksityisille herrasmiesmäistä henkivartijaa etsiville ihmisille.

Palvelut esiteltyinä.

polkuwix.jpg

PrivateSec on loistava esimerkki siitä, mitä kaikkea saadaan aikaan kun yritykselle selvitetään laaserintarkka fokus. Fokusta jalostamalla saadaan luotua pohja, visio ja suunnitelma brändille, joka on kiinnostava ja johon kuluttajat ja ennenkaikkea yritys itse, voivat molemmat uskoa.

Lisää tietoa tästä projektista saat olemalla yhteydessä meihin tai tutustumalla PrivateSecin kotisivuihin ja sosiaalisiin medioihin.

AATEOlogo_edited.png

ideas at work

Piditkö näkemästäsi?

Ota yhteyttä.

Alkukonsultoini aina veloituksetta.

+358 40 557 2515

©AATEO 2020